Cekap Semanten

Jane saya yo wis males tenan guneman karo sampeyan. Jujur dan saya akui itu.

Nanging mergo sek onok sing nyantol ae entah itu soal fotokopi lan liyo liyane. Kepingin seh pengin jane lungo adoh soko kono.

Pancene korelasi iki seakan tak ada gunanya sama sekali.
La piye to diluk diluk mutung lan loro ati.

Related : Cekap Semanten

0 Komentar untuk "Cekap Semanten"