Awan Padhang Bengi Peteng | Parikan

Awan padhang bengi peteng.
Isuk pitik podo kluruk.
Smsmu gawe seneng.
Lek mbok jawab saya manthuk-manthuk.

Udan banyu garai adem.
Udan wedi garai kelabakan.
Arep turu kroso adem.
Pengine lo karo sampeyan.

Related : Awan Padhang Bengi Peteng | Parikan

0 Komentar untuk "Awan Padhang Bengi Peteng | Parikan"