Samiho Ningkatne Doktrin Lan Taqwa

Monggo sedoyo kito samiho ningkataken dogma lan taqwa kito dateng ngarsanipun Alloh SWT, kanthi ulet nindha aken sedoyo perintahipun lan nebihi sedoyo awisanipun.

Alloh SWT dawuh wontening Al Qur'an,
"Yaa ayyuhalladziina aamanuu athii'ullooha wa rosuulahu wa laa tawallau anhu wa angtum tasyma'uun."

inkang artosipun,
"He wong kang podo dogma thoato siro kabeh marang Alloh lan Utusane lan ojo podo mengo siro kabeh soko Alloh, padahal siro kabeh podo krungu perintah-perintahe."
(QS. Al-Anfal ayat 20).

Related : Samiho Ningkatne Doktrin Lan Taqwa

0 Komentar untuk "Samiho Ningkatne Doktrin Lan Taqwa"