Sing Gedhe Ngapurane

Mlaku-mlaku nyang tengah sawah.
Budal teko omah arep nyebar tanduran.
Bapak Ibi ojo podo susah.
Tawakal istiqomah lan sabar iku kekasihe Pengeran.

Kupat lepat taline janur.
Iwake pitik yummy rasane.
Lepat luput songko sedulur.
Akeh sithik sing gedhe ngapurane.

Related : Sing Gedhe Ngapurane

0 Komentar untuk "Sing Gedhe Ngapurane"