Wayahe Buko

Alhamdulillah wis meh wayahe maghrib, wayahe buko. Ngombe kopi lan ngrokok ben seger maneh awake.

Mugo barokah.
Mugo ditrimo, oleh ganjaran kanggo sangu mati mbesok.

Pas
beduge ditabuh
dung dung dung
yuk buko yuk

Related : Wayahe Buko

0 Komentar untuk "Wayahe Buko"