Arti Wanito

Wis umum jenenge ae wanito yo kudu wani ditoto.
Tapi eling sing noto kudu nduweni ilmu lan ngabukti nyang nggone sing gawe urip.

Lek sing noto angger utowo sukur ae yo ojo gelem ditoto, engko malah dadi gawe.
Opo maneh lek ditoto gawe tindak alan, yo ojo gelem. Contone lek dikon ojo solat, yo ojo gelem to. Iku kan jenenge ngawur.

Kosok baline wanito yo priyo.

Related : Arti Wanito

0 Komentar untuk "Arti Wanito"