Ganteng Tapi Tatoan

Wonge pancene ganteng, nanging tatoan kiwo tengen lengene.
Maksute iku jane opo saya yo ora ngerti.

Pancene tato iki wis akeh eram sing nyenengi, nganti-nganti lali.
Contone akeh, koyo to wong atlet sing main bal-balan, malah uakeh sing gawe tato.

Lek menurutku sih kabeh sopo wonge sing nggambari awake, bakal oleh laknate sing gawe urip.
Ono haditse tapi saya kemudian riwayat pastine.

La sing tak herani, akeh wong sing kepencut karo wong ganteng sing tatoan iku maeng.

Related : Ganteng Tapi Tatoan

0 Komentar untuk "Ganteng Tapi Tatoan"