Wong Jaduk Kudune Alus Omongane

Sing jenenge wong nduwe ilmu duwur utowo lek ngarani wong jaduk iku kudune ngomonge alus lus. Piyambake kudune wedi lek gawe gelo atine liyan.

La iyo ono Kyai jarene jaduk soko Ampel, la dadakno ngomonge bernafsu lan malah medeni uwong awam ae.

Unggah ungguhe nyang liyan isek kurang. Opo mergo Alloh SWT menehi ilmu duwur kuwi opo palingo. Aku yo ora weroh.

Sing jelas, menyerupai padi, makin berisi beliau makin merunduk.

Related : Wong Jaduk Kudune Alus Omongane

0 Komentar untuk "Wong Jaduk Kudune Alus Omongane"